Cursussen voor examens bij de examencommissie secundair onderwijs

De inhoud van dit artikel werd gecontroleerd op 11/06/2024.

 

Edulogos heeft voor de meeste vakken van de derde graad cursussen op maat. Dit betekent dat ze volledig uitgewerkt zijn aan de hand van de vakfiches (de leerplannen van de examencommissie) en dus alles behandelen wat de kandidaat moet kennen. Wie onze cursussen gebruikt, heeft geen andere leerstof nodig.

Wie met schoolboeken werkt, zal vlug merken dat er vaak 4 boeken nodig zijn per vak (2 methodes met elk een deel voor het 5de en een deel voor het 6de) én dat die 4 boeken samen niet alle te kennen leerstof dekken. Bovendien zitten er bij die boeken geen oplossingen. Om aan die oplossingen te komen, moeten er ook nog eens handleidingen worden besteld en die zijn extra duur.

Voor minder dan de prijs van 2 boeken, stellen wij een volledig cursus ter beschikking: mét oefeningen en alle oplossingen bij die oefeningen. Daarnaast zorgen wij waar mogelijk voor links naar online oefeningen met autocorrectie, nuttige achtergrondlectuur, verhelderende video's,....

Daarmee stopt het echter niet. Wie een cursus bestelt, kan ook rekenen op extra hulp. Inbegrepen in de prijs zit de mogelijkheid om per mail vragen te stellen over de leerstof; hulp bij de planning; hulp bij het voorbereiden van het onderdeel lectuur van het mondeling examen Nederlands.

Samengevat: De voordelen op een rij:

  • goedkoop
  • volledig: geen ander materiaal nodig
  • hulp bij het verwerken van de leerstof inbegrepen

Meer informatie over ons aanbod vind je op informatiepunt examencommissie.

 


Heb je een vraag of opmerking naar aanleiding van dit artikel?
Laat het ons weten.